Image

Overname van het eetcafé is een normale stap in het leven van Ad van Bussel

Want na wat omzwervingen buiten de Horeca, en de verkoop van zijn Brasserie in Roermond, begonnen een tijd geleden de horeca-genen toch weer de overhand te krijgen. Weer zelfstandig een horecazaak starten was wel een droom.

Samen met zijn partner Micky en hun team willen zij er voor zorgen, dat u het als gast kunt genieten van spijs en drank in deze leuke gezellige zaak, aan de Bosrand in Sint Geertruid.

Bijzonder trots zijn wij op ons eigen biertje Adjes Beer (bier) een verassend stevig, amberkleurig bier, met een heerlijk aromapalet van fruit, kruiden en hopbittertje.  Adjes Bier uw Bosrand Plezier!

 

Image

Een zaak waar vele wandelaars, fietsers graag rusten en iets willen nuttigen.

Men voert een uitgebreide lunch en avond kaart, men werkt met verse ingrediënten, heerlijke luxe koffie. Van een heerlijke Biefstuk, zuurvlees, stokbroodjes, vis en vegetarische gerechten staan op de kaart. Diverse heerlijke wijnen en 6 soorten bier op de tap en vele andere op in de fles.

Speciaal voor de liefhebben heeft Ad naast het huisbier Chateau Neuborg (Gulpener) een eigen Pils op de tap Adjes Beer, een speciaal biertje voor de liefhebber. Kortom welkom in Eetcafe de Bosrand Moerslag 4 te Sint Geertuid. Parkeren op ons eigen terrein voor de zaak.